Recent Posts

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
Building pi-Stomp / Re: Problem using webinterface on minimal build pistomp...
« Last post by tonedude on December 01, 2023, 04:01:04 AM »
Tried installing Patchbox and Modep, got it up and running with functional web-interface within 30 minutes... weird!

... sad thing, patchbox doesn't like my audiohat.
22
Building pi-Stomp / Re: Problem using webinterface on minimal build pistomp...
« Last post by tonedude on December 01, 2023, 12:48:17 AM »
it looks like its there and responding when trying to connect to "pistomp.local/" through a web-browser, but for some reason it actively rejects connection... any ideas why?
23
Building pi-Stomp / Re: Problem using webinterface on minimal build pistomp...
« Last post by tonedude on November 30, 2023, 11:30:49 AM »
hmmm... is it possible to activate hotspot mode using terminal and ssh?
24
Building pi-Stomp / Problem using webinterface on minimal build pistomp...
« Last post by tonedude on November 30, 2023, 01:13:03 AM »
Hi, I wanted to try out the software and the audio quality, and explore the possibilities designing pedalboards etc... so I thought I try to put together a minimal setup using only a PI 3 A+ and an IQaudio codec Zero audiohat, to use as an evaluation setup. I then followed the installation procedure for pi-stomp and everything went smothly, until I tried to use the webinterface... using my webrowser (brave or safari...) I could not login at pistomp.local/, but I have no problem using Terminal on my mac to connect via SSH. In terminal I then listed the services that did not startup, and there seems to be only one and it's "dnsmasq". I tried to restart dnsmasq, but no luck...

What could it be causing dnsmasq not to start? Someone have a clue... ?

and ...

Is it even possible to use the pistomp software with my minimal setup, or could that be the problem, that my build is missing all the add-ons (lcd screen, etc. etc.) that you use with a full build of the pedal?

 kindly / Mattias
25
General / Re: Availability pi-stomp v3?
« Last post by Randall (Admin) on November 27, 2023, 01:31:58 PM »
True, pi-Stomp Core (v2) sold out long ago.  v3 will be the next available kits.  v3 prototypes are working well.  We'll do a slight PCB change.  Firmware is mostly done.  We have enclosure prototypes.  Instruction and user manuals have been started.  We're still working out part supply issues and a few manufacturing issues, those are beyond our control and thus, the main unknowns.  So, I can't tell you when.  We're Hoping by February.  We'll update the news page and post something here when we have some more clarity.
26
Building pi-Stomp / Re: Pi Stomp with Hotspot
« Last post by Peetem on November 26, 2023, 03:51:01 PM »
I checked my hosted.conf file and it matches the default perfectly.

I have also checked the password and its 100% correct.

What's the possibility the problem is with the Raspberry Pi itself?

I have a space Pi (3A+) and can swap it out, but don't want to do that unless there's no other option.
27
Building pi-Stomp / Re: Pi Stomp with Hotspot
« Last post by Peetem on November 24, 2023, 07:30:44 AM »
Hmmm…so what password are you using?

The password works - if I enter the wrong password, I get back a message that the password is incorrect and am prompted to re-enter.

When I use the correct password I simply get back the message "Unable to join network."

That's why I think there must be something wrong with my hostapd.conf file configuration.  But there are so many possible settings, I have no idea where to start.  So I was hoping someone could post their file (minus network name and password details of course).
28
Building pi-Stomp / Re: Pi Stomp with Hotspot
« Last post by micahvdm on November 24, 2023, 12:43:34 AM »
Hmmm…so what password are you using?
29
Building pi-Stomp / Re: Pi Stomp with Hotspot
« Last post by Peetem on November 23, 2023, 10:41:06 AM »
No luck.

Same message "Unable to Join Network Pi-Stomp".  :(
30
Building pi-Stomp / Re: Pi Stomp with Hotspot
« Last post by Peetem on November 23, 2023, 10:29:46 AM »
Could you try changing the channel in you hostapd file and see if this resolves you issue?

I'll give it a shot.  Good thinking.
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 10