Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - timothyd4y

Pages: [1]
1
Using pi-Stomp / Re: More questions about footswitches
« on: January 25, 2022, 11:01:20 AM »
Thanks for posting your experiences with getting buttons configured. These posts helped me get my PiStomp customized to fit better into my pedalboard.

2
Building pi-Stomp / Re: Troubleshooting questions on a fresh build.
« on: May 04, 2021, 02:42:36 PM »
Thanks for those thoughts.

Turns out it was a bad encoder that was skipping steps and being generally weird.
It's behaving much nicer after a replacement.

Also, I/O 1 not passing audio was due to a bad solder joint on one of the bypass relays!

3
Building pi-Stomp / Troubleshooting questions on a fresh build.
« on: April 11, 2021, 03:49:14 PM »
Hey all! Built this pi-stomp and enjoyed every minute of it. I've got it up and running but have run into a few issues. Posting here to see if anyone has a fix before I take it out of the case and start tinkering.
1. Input 1 and output 1 don't work at all. I can log into MOD and flip the input and output to 2 and all is well.
2. In the default patch using the Effect/Parameter knob+button forces a reset. It is still passing audio, but the screen is back to Pi Stomp! for a bit.
3. No audio is passing through when pedal switch 1 is in bypass.
4. Encoders are real weird. Take a lot of turning to get them to do things and the UI responds slowly, sometimes up is down and whatnot. These are 12 step decoders.

Any software things I should check? Anyone have this with theirs? Thanks!

Pages: [1]